l

Therapie


Verschillende factoren uit het verleden, heden en de toekomst kunnen een belemmerende werking hebben op je algehele functioneren en gevoel van welzijn. Vaak kenmerken deze patronen zich door terugkerende emoties, gedachten en gedragingen. 

Heb je moeite met relaties? Ervaar je angst of depressie? Zit je niet lekker in je vel? Draag je onverwerkt trauma met je mee?  Heb je last van stress?

Door deze aspecten van jezelf met liefde te gaan benaderen breng je verzachting en rust in je systeem. Het respectvol, liefdevol aanraken van je innerlijke wereld doen we samen. Het is een reis naar binnen, waarbij ik een heleboel verschillende tools in kan zetten. Jij bent altijd de reisleider en ik ondersteun waar dat mag en kan. Elk traject is uniek, net als jij. Ik werk vanuit het meebewegen, met een open blik en diep respect voor jouw eigen pad.

Tijdens onze sessies maak ik gebruik van technieken uit de MBCT (mindfulness based cognitive therapy), hypno- en regressietherapie en innerlijk kind therapie. Als aanvulling gebruik ik ademtechnieken, meditatietechnieken, healing, EFT & TAT (emotional freedom tapping), trauma release technieken en (indien nodig) yin yoga oefeningen. En soms ontstaat er iets compleet nieuws of een samenspel van technieken die op dat moment precies aansluit bij wat jouw systeem nodig heeft voor de volgende stap. 
 
E-mailen
Bellen