l

Familieopstellingen 


Kom je vaak dezelfde patronen tegen in jezelf en/of de ander en lukt het niet deze te doorbreken? Loop je vast in bepaalde vlakken van je leven? Een familieopstelling kan je een beter inzicht geven in je relaties, antwoord geven op vragen en jouw unieke thema transformeren voor alle betrokkenen. 


Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een krachtige methode om dieper inzicht te krijgen in jouw relaties, patronen, blokkades en talenten. Tijdens een familieopstelling draag jij een persoonlijk thema aan welke wordt overgedragen aan alle spelers in jouw opstelling. De dieper gelegen emoties, motieven en onderlinge verhoudingen worden in kaart gebracht waarna er een transformatie/healing kan plaatsvinden.

Het is heel bijzonder hoe er bij elke opstelling een uniek energetisch veld ontstaat, waarin de aangedragen thema's en transformatie altijd van toepassing zijn op de gehele groep deelnemers. Je kunt deze dag meedoen met een eigen opstelling, maar er is ook de mogelijkheid om mee te doen als representant (speler in de opstelling). 

Een familieopstelling kan een behoorlijke impact hebben op het energiesysteem, daarom bieden wij deze dag (voor de deelnemers met een eigen opstelling) altijd aan in combinatie met een energetische behandeling. 

Kosten:

Eigen opstelling met energetische (na) behandeling: 95,- euro

Representant: 50,-

De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur, inclusief vegetarische lunch.

Er is ruimte voor 6 opstellingen en 4 representanten.

Zie agenda voor data.  
E-mailen
Bellen