l

Reiki Inwijding

Reiki betekent “universele energie”, de energie waaruit alles is opgebouwd. Deze levensenergie bevindt zich overal om ons heen, dus ook in ons eigen lichaam. Een Reiki behandeling werkt met deze energie en wordt ingezet ter bevordering van emotioneel, mentaal en fysiek welzijn. Het doel is altijd herstel van eenheid en harmonie. Reiki wordt wereldwijd gebruikt en is niet gebonden aan een religie of andere levensbeschouwing.

Als je graag een Reiki inwijding wilt ontvangen, neem dan contact met me op. Ik geef op aanvraag inwijdingen in kleine groepen of indien gewenst alleen met mij. Vooraf gaan we samen in gesprek om te kijken wat je daarbij nodig hebt. Als je al ervaring hebt met energetisch werk zal het traject er anders uitzien dan bij een eerste stap in dit gebied. 

Het is om bovenstaande reden wat lastig een schatting te geven van de kosten, maar je kunt uitgaan van ongeveer 250 euro per inwijding. Dit is op basis van een gehele dag als je alleen komt. Als je met meerdere in een groepje wilt zal het bedrag lager zijn.   

 
E-mailen
Bellen