l

Kinderen

Opgroeien in deze wereld is voor sommige kinderen niet altijd makkelijk. Er zijn zoveel indrukken, verwachtingen en innerlijke groeiprocessen. Het kan voorkomen dat kinderen (tijdelijk) even vastlopen in emoties, deze kunnen dan zo hevig zijn dat ze het kind belemmeren om gelukkig te zijn. Denk aan angst, verlegenheid, woede, frustratie of verdriet. Het is fijn om dan een steuntje in de rug te geven en te helpen alles weer een gezonde plek te geven in het systeemKinderen kwamen spontaan op mijn pad en de behandeling ontstond ook vanzelf. 

Ik werk bij jongere kinderen (tot 6 jaar) met een combinatie van een Reiki behandeling en een speciaal samengestelde Bach remedie ter ondersteuning en integratie. De Reiki behandeling kan erg goed op afstand en het fijne is dat er soms ook wat informatie uitkomt die relevant is voor de ouders. 

Bij oudere kinderen (vanaf 7 jaar) kan er ook mooi met mindfulness gewerkt worden als dat nodig is en kan ook EFT (tapping) ingezet worden. Vanuit mijn energieveld beweeg ik mee met het kind en daarin is het elke keer weer een verrassing. Het is prachtig hoeveel wijsheid en helderheid deze nieuwe lichting in zich draagt, het geeft me ontzettend veel blijdschap dat ik daarin mag ondersteunen.


Afstand behandeling: (75 euro)

Ik stuur een vragenlijst en die mag je invullen en terugsturen of via een voice memo de vragen beantwoorden. Daarna plan ik een Reiki behandeling en maak daar een voice memo van met mijn bevindingen. De Bach remedie stuur ik op en na 3 weken vind er een korte evaluatie plaats.

Praktijk behandeling: (75 euro)

Ik stuur een vragenlijst en die mag je invullen en terugsturen of via een voice memo de vragen beantwoorden. De energetische behandeling is in mijn praktijk, de Bach remedie maak ik direct voor je klaar. Na 3 weken hebben we telefonisch of per email contact voor een korte evaluatie.


 
E-mailen
Bellen