l

Over mij


Mijn naam is Manon Helou, samen met mijn man en zoontje ben ik momenteel op reis door Europa om te genieten van nieuwe plekken, de natuur en de stilte. 

Ik ging al jong op zelfonderzoek en reisde de wereld over om te leren van verschillende culturen en tradities. Vele opleidingen volgden op het gebied van mindfulness, meditatie, therapie, voeding & bewustzijn. Daarnaast heb ik 7 jaar gewerkt als (paramedisch) oedeemtherapeut waarbij ik o.a. terminale patiënten begeleidde. Ik werd uiteindelijk gevraagd als trainer en ging docenten opleiden/coachen in de (yin) yoga en meditatie en later ook zelf opleidingen ontwikkelen voor diverse aanbieders. Met veel plezier deel ik nu mijn kennis en ervaring als trainer, coach & therapeut. Anderen omschrijven mij als helder, warm, direct en betrokken.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: Gedragscoaching, EFT, TAT, MBCT, Orthomoleculaire voeding & suppletie, Emotiemanagement, Hypno- en regressie therapie, Innerlijk kind therapie, Healing & Reading, Bach Bloesem Therapie, Reiki Master (Graad 3) Usui Traditie, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Bachelor of Health (Huid- en Oedeemtherapie), Psychologie bij ziekte en gezondheid, Meditatie (wereldwijd bij diverse teachers), Quantum touch, Kinesiologie, Ademtechnieken, Stemwerk, Energetic Body Work en diverse bewustzijnstrainingen. 

Bovenstaande opleidingen brachten precies wat ik nodig had op het juiste moment, echter het meest waardevolle heb ik ontvangen van mijn dierbare leraar Eric Hoogland, waar ik sinds 2012 kom en in elke ont-moeting dieper ervaar wat ik werkelijk ben.  

 
E-mailen
Bellen