l

Over mij


Mijn naam is Manon Helou, samen met mijn man en zoontje woon ik in omgeving Zutphen.

Ik kwam als klein kind al in aanraking met de ongeziene wereld en deze verbinding is altijd bij mij gebleven. Ik ging al jong (18) op zelfonderzoek en reisde de wereld over om te leren van verschillende culturen en tradities. Vele opleidingen volgden op het gebied van healing, mindfulness, meditatie, therapie, voeding & bewustzijn. Daarnaast heb ik 7 jaar gewerkt als (paramedisch) oedeemtherapeut waarbij ik o.a. terminale patiënten begeleidde. Ik werd uiteindelijk gevraagd als trainer en ging docenten opleiden/coachen in de (yin) yoga en meditatie en later ook zelf opleidingen ontwikkelen voor diverse aanbieders. Na de geboorte van mijn zoontje ging ik gedurende zijn eerste levensjaren actief op zoek naar manieren om hem (energetisch) te ondersteunen. Vanaf 2022 kom ik steeds meer in contact met andere (nieuwetijds) kinderen die dezelfde problematiek hebben en is vanzelf een behandeling en verdieping ontstaan. Met veel plezier deel ik mijn kennis, liefde en ervaring als therapeut, coach en trainer. Anderen omschrijven mij als helder, warm, authentiek, direct en betrokken.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: Gedragscoaching, EFT (tapping), TAT (tapping), MBCT (mindfulness based cognitive therapy), Orthomoleculaire voeding & suppletie, Emotiemanagement, Hypno- en regressie therapie, Innerlijk kind therapie, Healing & Reading, Bach Bloesem Therapie, Reiki Master (Graad 3) Usui Traditie, Yin Yoga (master trainer), Vinyasa Yoga, Bachelor of Health (Huid- en Oedeemtherapie), Psychologie bij ziekte en gezondheid, Meditatie (wereldwijd bij diverse teachers), Quantum touch (regenesis), Kinesiologie, Ademtechnieken, Stemwerk, Energetic Body Work en diverse bewustzijnstrainingen. 

Bovenstaande opleidingen brachten precies wat ik nodig had op het juiste moment, echter het meest waardevolle heb ik ontvangen van mijn dierbare leraar Eric Hoogland, waar ik sinds 2012 kom en in elke ont-moeting dieper ervaar wat ik werkelijk ben.  

 
E-mailen
Bellen