l

Reiki

Reiki betekent “universele energie”, de energie waaruit alles is opgebouwd. Deze levensenergie bevindt zich overal om ons heen, dus ook in ons eigen lichaam. Een Reiki behandeling werkt met deze energie en wordt ingezet ter bevordering van emotioneel, mentaal en fysiek welzijn. Het doel is altijd herstel van eenheid en harmonie. Reiki wordt wereldwijd gebruikt en is niet gebonden aan een religie of andere levensbeschouwing.

Tijdens een Reiki behandeling kan je een warme of tintelende gloed in je lichaam waarnemen. De meeste mensen ervaren een behandeling als prettig en ontspannend. Reiki werkt heel breed en kan daarom ingezet worden bij diverse klachten: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Omdat de universele energie een eigen wijsheid heeft kan ik niets sturen tijdens een behandeling. We geven ons beide over aan de stroom en waar de energie het meeste nodig is zal het heen vloeien. Soms ontstaat er genezing van een klacht na een Reiki behandeling, soms ook niet. Reiki zal het zelf herstellend vermogen van het lichaam activeren en ondersteunen waar nodig.

Er zijn situaties waarin het niet wenselijk is een Reiki behandeling te ontvangen. Ik zal daarom altijd een korte intake doen om de klachten en mogelijkheden helder te krijgen met een vooraf ingevulde vragenlijst.

Na het bestuderen en beoefenen van een heleboel verschillende healing technieken de afgelopen 15 jaar kwam Reiki als laatste op mijn pad. In dit zuivere, praktische systeem vond ik mijn thuis. Wat Reiki bij mij bewerkstelligde is een complete overgave tijdens de behandeling, zonder bemoeienis of verwachtingen van mijn kant. Dat is, in mijn optiek, het hoogst haalbare voor mij als behandelaar. Sinds dien werk ik alleen nog maar met Reiki.

Een Reiki behandeling is een complementaire behandeling en kan nooit een vervanging zijn van een medische behandeling. Het is dan ook belangrijk altijd een arts te raadplegen bij klachten en deze te laten onderzoeken. 

Wil je zelf een Reiki inwijding ontvangen? Ik geef de inwijdingen in kleine groepen op aanvraag. Lees meer


 
 
Het is een eenvoudige, direct toepasbare vorm van heling, ten behoeve van genezing, welzijn  
en spirituele groei. Het maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen door je handen op te  
leggen. Reiki stroomt naarmate de behoefte en werkt sterk balancerend.  

bezit zijn eigen wijsheid en kan kracht geven, zelfs als er geen genezing plaatsvindt.   Reiki 

 
E-mailen
Bellen