l

Chakra Opleiding 


De eeuwenoude chakraleer vormt een mooie basis voor verdieping en zelfonderzoek. De technieken hebben een ondersteunende werking voor (yoga) lessen, therapie en het dagelijks leven. In deze opleiding gaan we aan de slag met alle aspecten van de chakra's op een heldere, veilige en vooral leuke manier.  De opleiding is bedoeld voor (yin) yoga docenten & (alternatief) therapeuten. We leggen de focus op: het energiesysteem, chakraleer, chakrapsychologie, meditaties, visualisaties, integratie in (yoga) lessen en energetic body work. 

Werkwijze : omdat de chakraleer op zoveel lagen in ons systeem doorwerkt is het belangrijk om alle kennis en verdieping voldoende tijd te geven om te integreren.  Om deze reden bied ik deze chakra opleiding aan in de vorm van een jaaropleiding. Ik werk daarnaast in groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke ervaringen. De opleiding ontstaat voor een deel in wisselwerking met de groep en de gezamenlijke thema's.

Kosten en Data: Ik werk tijdens mijn teacher trainingen op basis van donatie. De belangrijkste inzichten en ervaringen heb ik zelf ontvangen op basis van donatie en ik zet de traditie graag op deze manier voort. Na elke opleidingsweekend mogen de cursisten zelf bepalen hoeveel ze willen doneren. De opleiding start in september en de verdere opleidingsdagen zijn in overleg met de groep. Gedurende het jaar bekijken we de thema's en ontwikkeling van de groep via online groep sessies.

Locatie: Inner Guru, Dalfsen

De chakra opleiding van 2021/2022 is vol, aanmelden voor de opleiding 2022/2023 kan via manon@inner-guru.nl


 
E-mailen
Bellen