l

Coaching


Ben je uit balans? Heb je last van burn-out klachten? Ervaar je regelmatig angst of depressie? Wil je meer uit je leven halen, maar je weet niet hoe? Wens je gezonder te leven en wil je tips of inspiratie?  Alles wat je werkelijk nodig hebt is op dit moment al aanwezig. In jou schuilt een eigenheid, talent en kracht waarmee jij precies kunt doen wat bij jou past en wat jou gelukkig maakt. 

Vanuit deze filosofie gebruik ik al mijn tools en ervaring om jou te helpen de weg naar jezelf terug te vinden, een (her) ontdekkingsreis naar jouw natuurlijke staat van zijn.  Het traject is uniek, net als jij. 

Samen gaan we op onderzoek naar jouw talenten, wensen, valkuilen en patronen. Op een heldere en doelgerichte manier vinden we de aanpak die bij jou past en gaan we aan de slag.

Tools die ik in kan zetten tijdens onze coaching sessies zijn: gedragscoaching technieken, mindfulness, ademwerk, EFT (emotional freedom tapping), meditatie, stemwerk, orthomoleculaire voeding & suppletie, acupressuur en yin yoga.

Er zijn verschillende trajecten mogelijk, in de praktijk en online. Als je het fijn vind (en het weer meewerkt) kunnen we ook een boswandeling maken. Ik nodig je graag uit voor een gratis consult om te kijken of we een klik hebben en of ik iets voor je kan betekenen.


 
E-mailen
Bellen