Meditatie

Over meditatie is al veel geschreven en de heilzame werking is in vele wetenschappelijke onderzoeken vastgesteld. Meditatie is niets meer (of minder) dan met je aandacht naar binnen gaan. In de afgelopen 15 jaar heb ik de wereld over gereisd en bij veel verschillende teachers en instituten mijn kennis opgedaan en verschillende vormen van meditatie beoefend. De stilte ervaren bleek veen reis zonder beweging, een vinden zonder zoeken.

Tijdens een training, opleiding of workshop worden heldere tools aangereikt en ondersteund waar nodig. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde methodiek toegespitst op onze huidige maatschappij en herkenbare patronen. Waar de mindfulness alleen de eerste stappen van het mediteren en naar binnen reizen laat zien, ontstond deze techniek organisch als aanvulling en verdieping. De Inner Guru techniek is een samenvatting van mijn eigen ontdekkingen en een effectieve methode om naar binnen te keren.

Er kunnen ook specifieke trainingen worden ontwikkeld met o.a.: dynamische meditatie, vipassana, zen meditatie, mindfulness, Tibetaanse meditatie, stilte meditatie, concentratie meditatie en meditatie filosofie.

%d bloggers liken dit: