l

Therapie


Verschillende factoren uit het verleden, heden en de toekomst kunnen een belemmerende werking hebben op je algehele functioneren en gevoel van welzijn. Vaak kenmerken deze patronen zich door terugkerende emoties, gedachten en gedragingen. 

Heb je moeite met relaties? Ervaar je angst of depressie? Zit je niet lekker in je vel? Draag je onverwerkt trauma met je mee?  Heb je last van stress?

Het is soms heel moeilijk hier verandering in te brengen. Ik help je graag om dit pad te bewandelen. In een veilige setting gaan we samen de mogelijkheden verkennen. Elk traject is uniek, net als jij. 

Tijdens onze sessies maak ik gebruik van technieken uit de MBCT (mindfulness based cognitive therapy), hypno- en regressietherapie en innerlijk kind therapie. Als aanvulling gebruik ik ademtechnieken, meditatietechnieken, healing, EFT & TAT (emotional freedom tapping), trauma release technieken en (indien nodig) yin yoga oefeningen. En soms ontstaat er iets compleet nieuws of een samenspel van technieken die op dat moment precies aansluit bij wat jouw systeem nodig heeft voor de volgende stap. Ik werk vanuit het meebewegen, met een open blik en diep respect voor jouw eigen pad. 

Een belangrijke aanvulling op de bovenstaande technieken is voeding. De kracht van voeding wordt de laatste jaren steeds meer (her) ontdekt. Kleine aanpassingen in ons eetpatroon kunnen soms grote veranderingen teweeg brengen. Orthomoleculaire geneeskunde heeft al vele jaren mijn aandacht, in de vorm van studies (voeding & suppletie) en zelfonderzoek, wat mij betreft een onmisbaar aspect in elk traject.
 
E-mailen
Bellen